Allergenen
Ik maak de lekkerste taarten, cupcakes en koekjes, al zeg ik het zelf. Bij het bereiden gebruik ik het liefst de beste ingrediënten. Deze ingrediënten bevatten in veel gevallen wel allergenen. Ook werk ik niet in een allergenen vrije ruimte. Houdt hier dus rekening mee. Om die reden kunnen mijn producten ook sporen bevatten van allergenen, ook van allergenen die ik hieronder niet heb vermeld.
Heb je meer informatie nodig neem dan gerust contact met me op.
Koekjes
Ingrediënten
Koekjes: Tarwebloem, Roomboter, Basterdsuiker, EI, & Vanillesuiker
Royal Icing: Suikerbakkerspoeder, Meringue poeder, Wijnsteenzuur & Voedingskleurstoffen
- Mijn koekjes bevatten o.a. gluten, eieren en koemelk en kunnen (sporen van) noten, pinda's en/of zaden bevatten.
- Alle gebruikte voedingskleurstoffen zijn van het merk Wilton. Klik hier voor meer informatie.
- Overige versieringen op aanvraag en in overleg.
Cupcakes
Ingrediënten
Cupcakes: Zelfrijzend bakmeel, Roomboter, Basterdsuiker, Ei, Melk & Vanillesuiker. Versiering met fondant
Mijn cupcakes bevatten o.a. gluten, eieren en koemelk en kunnen (sporen van) noten, pinda's en/of zaden bevatten.
- De fondant is van het merk Funcakes. Klik hier voor meer informatie.
- Alle gebruikte voedingskleurstoffen zijn van het merk Wilton. Klik hier voor meer informatie.
- Overige versieringen op aanvraag en in overleg.
Taarten
Ingrediënten
Taart: Ei, Kristalsuiker, Patentbloem, Maïzena, Vanillesuiker & zout. Bekleding met fondant (marsepein is ook mogelijk)
Mijn taarten bevatten o.a. gluten, eieren en koemelk en kunnen (sporen van) noten, pinda's en/of zaden bevatten.
- De fondant is van het merk Funcakes. Klik hier voor meer informatie.
- Alle gebruikte voedingskleurstoffen zijn van het merk Wilton. Klik hier voor meer informatie.
- Overige versieringen op aanvraag en in overleg.
Vullingen
Caramel au beurre de salé
Kristalsuiker, Gezouten Roomboter & Room
Lemon Curd
Kristalsuiker, Roomboter, Ei, Citroensap & Citroenrasp